Pre-launch regeling OpenUp: meld je aan voor de voorlichtingsbijeenkomst

Npuls lanceert op 15 april de regeling OpenUp om samen met mbo, hbo en wo meer regie te krijgen op het gebruik van digitale en open leermaterialen. Een regeling waarmee onderwijsinstellingen in 1,5 jaar het leren en werken met digitale en open leermaterialen verder brengen. Npuls zorgt voor subsidie, begeleiding, kruisbestuiving en kennisontwikkeling.

25 maart 2024 1 min

Regeling OpenUp
Met de regeling OpenUp ondersteunen we alle mbo-, hbo- en wo-instellingen bij formuleren en realiseren van hun ambitie met digitale en open leermaterialen, waarbij elke instelling vanuit haar eigen situatie start, een plan maakt en binnen 1,5 jaar vooruitgang boekt. De regeling biedt gelegenheid om aan de slag te gaan met visie en beleid, systemen en platformen en implementatie. Npuls helpt met de verbinding tussen de instellingen en het faciliteren van samenwerking aan landelijke en sectorbrede vraagstukken. OpenUp loopt van juli 2024 tot en met december 2025.

Voorlichtingsbijeenkomsten
Meld je alvast aan voor de voorlichtingbijeenkomst OpenUp. Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst lichten we de regeling verder toe en is er volop mogelijkheid om vragen te stellen.

Schrijf je in voor de voorlichtingsbijeenkomst op 16 april of 22 april

Meer informatie over de regeling

Het laatste nieuws