Kennisdeling is kracht

Met Npuls ontwikkelen we él kennis. Alle projecten, good practices, onderzoeken, oplossingen en producten vind je in onze kennisbank.

Je gekozen filters
Programma-onderdelen
Type
Sector
Docentondersteuning

Learning Analytics Magazine: best en worst practices

Inspiratie en praktijkverhalen over hoe te starten met learning analytics
Lees verder arrow_forward
Centers for Teaching & Learning

Starterskit CTL

Wat is een Center for Teaching & Learning precies? Je leest het in de Starterskit CTL.
Lees verder arrow_forward
Digitale leermaterialen

HAN neemt de regie op digitale leermaterialen 

De HAN University of Applied Sciences is serieus aan de slag gegaan met de regie op leermaterialen. Daarom ligt er nu niet alleen een visie, maar is er een framework met kaders voor het delen en (her)gebruiken van digitale en open leermaterialen en een roadmap tot aan 2035. In het webinar van 24 april deelden Marijn Post en Michiel de Jong het plan van aanpak van de HAN.
Lees verder arrow_forward
Centers for Teaching & Learning

Download Futuring methode CTL – Een blik in de toekomst

Hoe kom je tot een gedeelde visie rondom een CTL? Download de futuring methode en werp een blik in de toekomst van CTL's!
Lees verder arrow_forward
EdTech

EdTech – best practices en lessons learned

Hoe implementeer je EdTech in het onderwijs? Hoe zorg je voor de juiste docentondersteuning en studentbetrokkenheid? Bekijk de folder voor de best-practices en lessons learned van verschillende onderwijsprofessionals in het mbo, hbo en wo.
Lees verder arrow_forward
Kennishub leren & innoveren

Verkenning digitale vaardigheden in het mbo, hbo en wo

Hoe kan Npuls van toegevoegde waarde zijn voor de verbetering van digitale vaardigheden van docenten en lerenden? Deze vraag lag aan de basis van een verkenning naar het landschap van digitale vaardigheden in het mbo, hbo en wo. Als aanjagers van kennisdeling delen we de uitkomsten natuurlijk met jullie!
Lees verder arrow_forward
Wendbaar georganiseerd onderwijs

Microcredentials magazine

In het Microcredentials magazine vind je praktische tips voor in de klas en inspirerende voorbeelden van microcredentials in het onderwijs
Lees verder arrow_forward
EdTech

Startup in Residence EdTech

Startup in Residence EdTech is een programma voor onderwijsinstellingen die met innovatieve organisaties willen samenwerken aan uitdagingen binnen het onderwijs, waarbij educatieve technologie een mogelijke oplossing biedt.
Lees verder arrow_forward
Studiedata en AI

Slimmer onderwijs met AI magazine

In het magazine Slimmer onderwijs met AI vind je praktische tips voor in de klas en inspirerende voorbeelden van AI in het onderwijs
Lees verder arrow_forward

Aanvraag Nationaal Groeifonds Digitaliseringsimpuls Onderwijs

Op 14 april 2022 kende het Kabinet op advies van de beoordelingscommissie van het Nationaal Groeifonds 560 miljoen euro toe aan de Digitaliseringsimpuls Onderwij.
Lees verder arrow_forward
Niet gevonden wat je zocht?
Neem contact op