Communicatiematerialen Npuls

Bij Npuls streven we ernaar om het onderwijs in Nederland te versterken door innovatie, samenwerking en digitale vaardigheden te bevorderen. Om onze boodschap effectief te communiceren, is het essentieel dat alle materialen die met ons merk geassocieerd worden consistent en professioneel worden gebruikt.

Op deze pagina vind je een reeks communicatiematerialen, waaronder ons logo, kleurenschema’s, lettertypen en geometrische vormen. Deze elementen vormen de kern van onze visuele identiteit en helpen ons om een frisse, moderne en digitale uitstraling te behouden.

We nodigen je uit om deze materialen te downloaden en te gebruiken in overeenstemming met onze richtlijnen (deze staan in de huisstijlgids). Door de juiste toepassing van onze huisstijlelementen draag je bij aan een uniforme en herkenbare merkervaring die ons helpt om ons verhaal krachtig te vertellen.

Klik hieronder om de benodigde materialen te downloaden en lees zorgvuldig onze richtlijnen om ervoor te zorgen dat je het Npuls-merk op de juiste manier vertegenwoordigt.

Download hier de communicatiematerialen

Toestemming en gebruiksrechten

Alle communicatiematerialen op deze pagina vallen onder de Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0) licentie. Dit betekent dat je de materialen mag delen (kopiƫren, distribueren en doorgeven via elk medium of formaat) en aanpassen (remixen, transformeren en verder bouwen op het materiaal), zolang je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Naamsvermelding: Je moet gepaste naamsvermelding geven, een link naar de licentie bijvoegen, en aangeven of er wijzigingen zijn aangebracht. Dit mag op elke redelijke manier, maar niet op een manier die suggereert dat de licentiegever jou of jouw gebruik van het werk goedkeurt.
  • GelijkDelen: Als je het materiaal aanpast, moet je je bijdragen onder dezelfde licentie als het originele materiaal distribueren.

Belangrijk:

Hoewel je de materialen mag delen en aanpassen, willen we benadrukken dat het niet is toegestaan om onze logo’s en andere merkidentiteitselementen te wijzigen zonder expliciete toestemming. Het doel van deze licentie is om samenwerking en verspreiding te bevorderen, terwijl de integriteit en herkenbaarheid van het Npuls-merk behouden blijven.

Door gebruik te maken van deze materialen, ga je akkoord met de voorwaarden van de CC BY-SA 4.0 licentie. Voor meer informatie over de juridische details van deze licentie, kun je de volledige tekst hier lezen.

Heb je hier vragen over? Neem contact op met communicatie@npuls.nl.