Nieuwe website is live

Welkom op de nieuwe website van Npuls! Je vindt hier alle relevante informatie over het Nationaal Groeifondsprogramma van en voor alle publieke mbo-scholen, hogescholen en universiteiten in Nederland.

25 juli 2023 2 min

De nieuwe website van Npuls is sinds juli live. De komende acht jaar zetten we met Npuls het onderwijs (mbo, hbo, wo) in beweging, en ontwikkelen we él kennis. Al die kennis verzamelen we in de kennisbank – denk aan projecten, good practices, onderzoeken, oplossingen en producten. Ben je op zoek naar het laatste nieuws over Npuls? Kijk bij actueel voor interviews, blogs, nieuws en artikelen. En wil je een bijeenkomst van Npuls bezoeken? In onze agenda vind je het actuele overzicht.

Programmaonderdelen

Een belangrijke rol binnen Npuls is weggelegd voor de programmaonderdelen. In deze teams werken we aan infrastructuren en netwerken, delen we kennis, experimenteren we met pilots en ontwikkelen we oplossingen en producten. Ga naar de pagina’s van de programmaonderdelen en lees meer over de plannen en doelstellingen en maak kennis met het team.

Voor de Centers for Teaching & Learning hebben we ook een pagina gecreëerd, met onder andere informatie over de subsidieregeling en doelstellingen.

Over Npuls

Wil je meer weten over Npuls? Bij over Npuls lees je wat het programma inhoudt, hoe het ingericht is, wat het voor jou betekent (als lerende, onderwijsprofessional en instelling) en wie tot het team van Npuls behoort. Wil je contact opnemen met iemand van Npuls, of ben je op zoek naar het aanspreekpunt van Npuls binnen je instelling? Ga naar onze contactpagina.

Neem snel een kijkje!

Het laatste nieuws