Wil jij werken bij Npuls? 

lichtletters do something great

Wil jij graag werken bij de Npuls en daarmee bijdragen aan een complexe maar betekenisvolle transitie in de onderwijssector? Na de kerstvakantie starten we met de werving van programmamanagers en aanvoerders voor de transformatiehub Digitale leermaterialen en de transformatiehub Wendbaar en efficiënt onderwijs. Dit geldt ook voor Ict-infrastructuur en Kennisinfrastructuur. We geven nu alvast een inkijkje in de verschillende functies waarvoor we als eerste gaan werven. Dat geeft jou de mogelijkheid in de kerstvakantie na te denken of dit wat voor je is! 

Programmamanagers 

Als programmamanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het programmaonderdeel. Je werkt samen met de aanvoerders, projectteamleden, programmapartners en andere (externe) partijen zodat de beoogde resultaten van het programma worden behaald. Dit is een fulltime functie. 

Aanvoerders uit de praktijk  

Voor elk programmaonderdeel zoeken we aanvoerders die als inhoudelijk expert bijdragen aan de visievorming en samen met het team en de mensen in het veld projecten ontwikkelen die bijdragen aan de gewenste transformatie. Dit is een parttime rol die je combineert met je werk in je eigen instelling.  

Na de kerstvakantie vind je de profielen voor bovenstaande functies op de website.  
 
In de loop van 2023 zullen we voor meer functies gaan werven. Houd deze website in de gaten voor de vacatures binnen de Npuls. 

Photo by Clark Tibbs on Unsplash