Digitaliseringsimpuls bij SURF Onderwijsdagen

De Digitaliseringsimpuls Onderwijs is aanwezig op de SURF Onderwijsdagen! Wil jij graag meer weten over wat het programma precies inhoudt? Kom dan naar een van de twee interactieve sessies op 15 november. Laat jezelf bijpraten en stel al je vragen. 

Sessie 1: Denk mee over de veranderstrategie van de Digitaliseringsimpuls 
In de eerste sessie kun je meedenken over de veranderstrategie van de Digitaliseringsimpuls. Je wordt geïnformeerd over Digitaliseringsimpuls Onderwijs en je gaat vervolgens de dialoog aan met collega’s en met de gastsprekers. De ambities van de Digitaliseringsimpuls zijn groot en zijn alleen haalbaar als hier in gezamenlijkheid aan gewerkt wordt. Hoe gaan we die co-creatie organiseren? We bespreken de ideeën hiervoor vanuit het programma, mede gebaseerd op de ervaringen vanuit het Versnellingsplan en Doorpakken op Digitalisering. De gastsprekers brengen verschillende perspectieven in (ict, onderwijskundig). We zijn benieuwd naar welke ideeën jij hierover hebt.   

Deze sessie wordt geleid door: Elsbeth Vonkeman (Vereniging Hogescholen) en Manon Geven (MBO Digitaal) 
Starttijd: 13.40 uur 
Locatie: Future Room 

Sessie 2: Wat betekenen de ambities van de Digitaliseringsimpuls voor jou en jouw instelling? 
In de tweede sessie, die op hetzelfde moment plaatsvindt, denken we met elkaar na over wat de ambities van de Digitaliseringsimpuls betekenen voor jou en jouw instelling. Je wordt geïnformeerd over de inhoudelijke ambities van Digitaliseringsimpuls Onderwijs en je reflecteert op wat deze ambities betekenen voor jou of jouw instelling. Aan de hand van een aantal vragen ga je hierover met collega’s in gesprek. 

Deze sessie wordt geleid door: Anne-Roos Renkema (Universiteiten van Nederland) en Judith Huisman (SURF) 
Starttijd: 13.40 uur 
Locatie: Community Room 

The Hub 
Naast het bijwonen van een van deze twee sessies ben je ook welkom bij The Hub. Bij deze stand kun je, onder het genot van een kop koffie, praten met leden van het programmateam van de Digitaliseringsimpuls Onderwijs. Hier vind je ook collega’s van SURF, het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT én Doorpakken op Digitalisering. 

Heb jij je nog niet aangemeld voor de SURF Onderwijsdagen? Doe dat dan snel. Meld je hier aan.

Reacties

Wil je iets kwijt, heb je een opmerking of wil je iets delen over dit bericht? Voel je vrij om een reactie achter te laten of in discussie te gaan met anderen!

Nog geen reacties, ben jij de eerste?

Plaats jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *