Werksessie pilothub EdTech

Wil je meedenken over de plannen van de pilothub EdTech en publiek-private-samenwerking? Het coördinatieteam van de pilothub nodigt je uit in gesprek te gaan tijdens een werksessie op 23 maart. Het team is op dit moment bezig met het een schrijfteam vanuit zowel instellingen als SURF met het ontwikkelen van een plan van de pilothub. De input van de werksessie neemt het coördinatieteam mee bij het ontwikkelen van dit plan. Wil je meedenken? Meld je aan! 

Pilothub EdTech 
Pilothub EdTech en publiek-private-samenwerking en richt zich op vragen als: Hoe gaan we de samenwerking tussen onderwijs en EdTech bedrijven verder versterken? Hoe komen we tot een inclusief, open EdTech ecosysteem, waarin gewerkt wordt vanuit samenwerking, vraaggestuurd innoveren en keuzevrijheid? Hoe ontwikkelen we innovatieve manieren van inkoop voor nieuwe technologie?  

Voor wie 
De werksessie is voor geïnteresseerden in EdTech en publiek-private-samenwerking vanuit mbo-instellingen, hogescholen en universiteiten.  

Meld je aan 
Meld je aan voor de werksessie door te mailen naar thomas.vandermeer@surf.nl. De werksessie is van 12.00 – 14.00 inclusief lunch. Geef daarbij ook graag gelijk dieetwensen door.  

Aansluitend aan de werksessie vindt de de Demo Day van Startup in Residence EdTech plaats. Wil je hier ook bij zijn? Kijk hier voor meer informatie.  

Bibliotheek Neude
Neude 11
3512 AE Utrecht