UNLimited – 28 en 29 september 2023

De grensoverstijgende bijeenkomst voor iedereen die werkt in, met en voor universiteiten

Met UNLimited 2023 laten de universiteiten zien wat de waarde is van wetenschappelijk onderwijs en onderzoek. Dat zij een cruciale rol kunnen en willen spelen bij het oplossen van de grote maatschappelijke vraagstukken zoals de energietransitie, vredes- en veiligheidsvraagstukken of in de zoektocht naar een duurzaam stelsel in de gezondheidszorg. Hoe zij dag in dag uit werken aan beter onderwijs, excellent onderzoek en een nog grotere impact op hun omgeving. UNLimited brengt nieuwe inzichten, best practices, geleerde lessen en innovaties samen om de universiteiten wendbaarder en weerbaarder te maken, en zo de samenleving verder te brengen.

Het festival zal feestelijk geopend worden door Koningin Máxima. Zij zal daarbij als erevoorzitter van Stichting MIND Us bijzondere aandacht hebben voor het mentale welzijn van studenten. We praten hierover verder met studenten en o.a. demissionair minister Robbert Dijkgraaf. Naast het plenaire programma zijn er op beide dagen verschillende sessies, die worden gegeven door inspirerende sprekers waaronder Peter Wennink (CEO ASML), Marc Klein Wolt (Directeur Radboud Radio lab), Ellen van der Werf (RUG), Peter-Paul Verbeek (UvA). En dit alles onder leiding van dagvoorzitter Elke van Boxmeer. Ook zal tijdens UNLimited de aftrap van de live Theatertour van Universiteit van Nederland plaatsvinden en zullen we op vrijdag het festival afsluiten met de Academic Startup Competition 2023/2024.

Klik hier voor meer info over UNLimited

Meet Npuls op UNLimited

Npuls zal aanwezig zijn op UNLimited en onze programmadirecteur Berent Daan zal op 28 september spreken van 15:00 tot 15:45.