Sprintsessie HAN digitale leermaterialen

In de sprintpresentatie van de transformatiehub Digitale leermaterialen en Digitale sectorvoorzieningen op 24 april presenteert de HAN University of Applied Sciences hun aanpak voor digitale leermaterialen. Npuls ziet de aanpak van de HAN als een mooi voorbeeld van een integrale aanpak op digitale leermaterialen.
In navolging van de Nationale Verklaring Regie op Leermaterialen is de HAN in 2023 gestart met een instellingsbreed ‘verandertraject aanpak digitale leermaterialen’. Het verandertraject zit nu in de initiatiefase. Het complete traject duurt 12 jaar. In deze sprintsessie presenteren Marijn Post en Michiel de Jong namens de HAN de totstandkoming van het verandertraject, de visie erachter en de integrale aanpak ervan. De nadruk ligt op wat de HAN op lokaal niveau kan uitvoeren, en waar er kansen liggen voor nationale coördinatie en samenwerking op het thema digitale leermaterialen.
Vanuit Npuls vertellen we over de kansen en uitdagingen, welke oplossingen we bieden en de voorzieningen die we samen met instellingen ontwikkelen voor de hele onderwijssector.
Schrijf je hier in