Online informatiebijeenkomst subsidieregeling CTL’s

Binnen Npuls werkt het coördinatieteam Kennisinfrastructuur aan een subsidieregeling waarmee instellingen een (door)start kunnen maken met het versterken van teaching & learning initiatieven rondom onderwijs en digitalisering. Op dinsdag 21 maart organiseert het team een online informatiebijeenkomst waarbij ze de eerste schetsen van de subsidieregeling Centers for Teaching & Learning met jullie delen. Wil je meedenken met de invulling en uitvoering van de regeling? Kom dan naar de online bijeenkomst! 

Wat is een Center for Teaching & Learning? 
In Centers for Teaching & Learning (CTL) kunnen docenten(teams) terecht voor advies en training over het vernieuwen van hun onderwijs. Alle publieke mbo-instellingen, hogescholen en universiteiten (door)ontwikkelen in de loop van acht jaar Npuls een CTL op een manier die past bij de eigen context, structuur en cultuur in de instelling. De subsidieregeling wordt op dit moment ontwikkeld en uitgeschreven. Zodra de regeling gereed is, naar verwachting in juni, organiseren we een landelijke kick-off. Houd de website in de gaten voor meer informatie. 

Tijdens de bijeenkomst 
Tijdens de online bijeenkomst schetsen we de eerste ideeën rondom onderwerpen zoals de doelstellingen, financiering, doorlooptijd en beoordelingscriteria van de regeling. We bespreken het begeleidingstraject wat wij voor ogen hebben, en horen graag de wensen en verwachtingen van de deelnemende instellingen. 

Via onderstaande knop kom je via Teams bij de online bijeenkomst. De bijeenkomst start om 15.00 uur.

Regiobijeenkomsten 
De aankomende maanden organiseren we een aantal fysieke bijeenkomsten bij onderwijsinstellingen in de regio’s noord, midden en zuid. Tijdens deze bijeenkomsten willen we ervaringen, successen en uitdagingen met het opzetten van een Center for Teaching & Learning met elkaar delen. De data en locaties worden later bekend gemaakt. Houd hiervoor de website in de gaten. Heb je interesse in één van deze regiobijeenkomsten? Stuur een email naar het coördinatieteam Kennisinfrastructuur.

Vragen? 
Heb je vragen over de bijeenkomst(en) of de Kennisinfrastructuur? Neem contact op met hildeschwantje@wielinq.nl of nynke.kruiderink@surf.nl.