Landelijk Kennisnetwerk CTL’s – bijeenkomst 5

Npuls begeleidt alle instellingen bij het aanvraagproces rondom de CTL-subsidieregeling. Dit doen wij op verschillende manieren en momenten. Onder andere tijdens een reeks online bijeenkomsten voor betrokkenen binnen een instelling. De vijfde bijeenkomst uit de reeks staat gepland op 3 oktober van 15:00 tot 17:00 uur.

De regeling

Gedurende acht jaar Npuls (door)ontwikkelen alle publieke mbo-scholen, hogescholen en universiteiten een Center for Teaching & Learning (CTL) die past binnen de eigen instelling. Middels de CTL-subsidieregeling kunnen instellingen een aanvraag doen voor een financiële bijdrage in de (door)ontwikkeling van een CTL. De inschrijving voor de eerste ronde gaat 2 oktober van start. De subsidie wordt in ronde 1 aan 20 tot 22 instellingen toegekend. Hierna volgen nog drie rondes zodat aan het einde van Npuls alle instellingen een CTL hebben ingericht.

Programma

Tijdens deze online bijeenkomst op 3 oktober (15:00 – 17:00 uur) gaan we dieper in op de samenwerking. Wat voor soort samenwerkingen kunnen er bestaan tussen instellingen onderling en met Npuls voor het (door)ontwikkelen van een CTL? Hoe pak je dat aan en wat heb je eraan?

Dien alvast jouw aanvraagtekst in

Er is een mogelijkheid om alvast de tekst te sturen die jouw instelling wil gaan gebruiken om een aanvraag in te dienen bij DUS-I.

Als je de tekst (en jouw top 3 vragen) mailt naar ctl@npuls.nl vóór 28 september, dan krijg je bij de bijeenkomst van 3 oktober feedback op de tekst. Er zal geen feedback per instelling komen, maar wel algemene feedback die wordt gedistilleerd uit alle ontvangen aanvragen.

Uiteindelijk is het de beoordelingscommissie van DUS-I die aanvragen beoordeelt, maar wij hopen met begeleiding de juiste nodig informatie zo helder mogelijk te krijgen in je aanvraag.

Voor wie

Npuls begeleidt alle instellingen bij het subsidie aanvraagproces. Dit doen wij op verschillende manieren en momenten. Onder andere tijdens verschillende online bijeenkomsten voor betrokkenen binnen een instelling zoals projectleiders, bestuurders en opstellers van de aanvraag. We willen hiermee bewustwording van de betekenis en het belang van de regeling creëren. Met het Landelijk Kennisnetwerk CTL’s willen we daarnaast ook kennis en ervaring met elkaar uitwisselen en van elkaar leren.

Ben jij erbij? Schrijf je in via onderstaande aanmeldknop. De link naar de online bijeenkomst in Teams volgt later.

Meld je hier aan

 

Agenda
De volgende online bijeenkomsten van het Landelijk CTL Kennisdelen Netwerk staan gepland op:

  • Dinsdag 31 oktober
       

Meer informatie over CTL’s?
Kijk hier voor meer informatie over CTL’s en de subsidieregeling
Lees het interview met Andrea Kottman over haar onderzoek naar CTL’s in het buitenland