Communitydag XR

Ben jij een onderwijsprofessional en wil jij op de hoogte zijn van de ontwikkelingen rondom XR in het onderwijs? Kom naar dé dag van en voor de XR-community!

Op woensdag 16 oktober organiseert de Pilothub XR een communitydag in samenwerking met de SIG virtuality. Dit evenement, dat plaatsvindt op het SURF kantoor in Utrecht, draait om verbinden, inspireren en motiveren. Tijdens de dag worden lopende projecten geüpdatet en zijn er sessies vanuit de pilothub. Houd deze datum vrij in je agenda en mis deze kans niet om kennis te delen en nieuwe ideeën op te doen!

XR Communitydag: deelnemers zitten aan tafel in een lokaal. De foto is genomen van achter de schouders van de voorste 2 deelnemers.

Programma
9.30 uur
 inloop
10.00 uur plenaire opening en Keynote
10.45 uur subsessies ronde 1
11.45 uur subsessies ronde 2
12.30 uur Lunch & demo’s
13.45 uur subsessies ronde 3
14.30 uur Afronding
15.00 uur Drankje


Subsessies

Er zijn verschillende subsessies over de projecten waar we binnen de Pilothub XR aan werken en vanuit de SIG Virtuality over XR in het onderwijs. Meer informatie over de subsessies volgt snel.

Aanmelden
Je meldt je alleen aan voor de dag als geheel; je hoeft je niet los in te schrijven voor de subsessies. Op de dag zelf kun je een keuze maken.

Zien we je op 16 oktober in Utrecht?

Meld je aan voor de Communitydag XR