Challenge Day Digitale leermaterialen

Hoe kunnen publieke en private partijen samenwerken en elkaar helpen bij de vraagstukken die nu spelen binnen de onderwijssector? We organiseren op 15 oktober een Challenge Day, waar (content)leveranciers oplossingen presenteren en bediscussiëren voor vraagstukken die bij meerdere instellingen centraal staan.

Samen met onderwijsinstellingen zijn 4 vraagstukken opgesteld. Als we samen antwoorden vinden op deze vraagstukken, kunnen we samen de kansen en mogelijkheden van digitaal leermaterialen binnen het onderwijs beter inschatten én mogelijk het gebruik ervan een impuls geven.  

Voor wie?

Voor onderwijsinstellingen
Werk je bij een onderwijsinstelling en heb je interesse in oplossingen die leveranciers hebben bedacht voor het gebruiken van digitale leermaterialen in het onderwijs? Kom dan op dinsdag 15 oktober naar de Challenge day en luister naar de pitches van contentleveranciers en denk mee over de vraagstukken en oplossingen.

Voor leveranciers
Ben je een contentleverancier of ontwikkelaar en wil jij bijdragen aan het optimaal gebruiken van de mogelijkheden van digitale leermaterialen in het onderwijs, zowel voor de student als de docent? Doe dan mee aan een of meerdere challenges die aansluiten bij de uitdagingen van onderwijsinstellingen in Nederland. Laat ons voor 1 september 2024 weten aan welke challenge(s) je mee wilt doen. Stuur je pitch in de vorm van pdf, powerpoint-presentatie, posterpresentatie of anders naar Bas.Ettema@npuls.nl.

Programma
Tijdens de Challenge Day organiseren we een live gesprek tussen onderwijsinstellingen en contentleveranciers. Daar bespreken we de eerste antwoorden, visies en oplossingen. Om vervolgens samen stappen te zetten om de challenges voor digitale leermaterialen voor het onderwijs verder uit te denken en verder te ontwikkelen. Er is een mogelijkheid dat interessante pitches een vervolg krijgen in een pilot. 

Het complete programma volgt later.

Meld je aan