Bijeenkomst Pilothub Studiedata en AI

Door grote interesse in de bijeenkomst is in de tussentijd het maximum aantal deelnemers bereikt. Wil je op de wachtlijst komen zodat wij je op de hoogte kunnen stellen als er een plekje vrij komt? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop.

Geef jij mede vorm aan de pilothub Studiedata en AI?
Werk mee aan de toekomst van studiedata en AI in het onderwijs en geef vorm aan de pilothub Studiedata en AI van Npuls. Tijdens de bijeenkomst op 15 maart gaan we met elkaar in gesprek over de invulling van de hub en zijn we benieuwd naar je feedback, inzichten en advies. Wil jij met ons meedenken? Meld je dan nu aan!

Pilothub Studiedata en AI
De pilothub Studiedata en AI gaat op 1 mei van start. De pilothub richt zich op vragen als: wat is er nodig om veilig en betrouwbaar studiedata en AI te kunnen gebruiken? Hoe zetten we dat in ons onderwijs? Welke bijdrage kan dat leveren aan de kwaliteit van ons onderwijs en manier van werken? En, vooral, wat is daarvoor nodig?

Voor wie?
De bijeenkomst is voor betrokkenen binnen instellingen, zoals: onderwijskundigen, beleidsmakers, bestuurders, docenten, studenten, architecten, informatiemanagers en adviseurs op het gebied van ICT- en onderwijs uit mbo, hbo en wo. Ben jij erbij? Meld je aan!

Vragen?
Heb je vragen over de pilothub studiedata en AI, neem contact op met germaine.poot@surf.nl of jvroom@deltion.nl.

Social Impact Factory
Vredenburg 40
3511 BD Utrecht